Axioma Travel е најголема компанија за продажба на карти за сите земји на бивша Југославија. Оваа година славиме 29 години од постоење. Секоја наша канцеларија поседува исклуцителен тим на агенти кои се спремни да ви помогне да најдете најефектни карти за вашите посакувани датуми.  Ви нудиме квалитетна услуга и најевтини цени од сите градови во Северна Америка за Скопје.

Картите ке ви ги обезбедиме по гарантирано најповолни цени со авиокомпанији како што се: MAT (Macedonian airlines), Austrian airlines, Lufthansa и KLM. Ако било каде најдете карти поевтини од нашите, јавите се (или испратете e-mail порака) и ние ке ви продадеме карти по уште пониска цена од таа што сте ја нашле.

Исто така имате можност да уплатите карти за ваши роднини и пријатели од Мaкедонија. Вие платете ги картите во Америка или Канада, а вашите ке може да ги подигнат во Македонија. Слободно јавете се во нашата агенција за подетални информации.

Axioma Travel ви нуди и најевтини телефонски разговори: Македонија 11.9 центи на минута. Посетите ја Telephone rates веб страната за подетални информации.

За резервации или информации јавете се во нашата агенција:
410 West First Street
Tempe AZ 85281
phone (800) 929 4662
fax (480) 894 9563

Јавете се и ке бидете услужени на македонски јазик.