Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • Cleveland-Beograd $1175
 • Phoenix-Beograd $1175
 • Seattle-Beograd $1175
 • San Francisco-Beograd $1175
 • Las Vegas-Beograd $1175


 • Valid for departures from 11may-4aug or 25aug-1sep 2018
  Some dates are already sold out.
  U cenu uracunate sve aerodromske taxe
  Avio kompanija zadrzava pravo da promeni cene bez najave

More details >>

Axioma Travel news

Gradovi koji su najlepsi zimi

Evropska zima vrlo je raznolika, od ozbiljnog snega i polarnih noci do osuncanih dana u gradovima juznog Mediterana. Turisticki vodici izdvojili su nekoliko gradova za koje preporucuju da ih posetite upravo zimi.

ZIMA U ATINI
Zima je vreme kad na fotografiji ispred Partenona nece biti jos 500 drugih ljudi. Ako zelite da vidite Atinu a izbegnete guzve,letnje vrucine,poznati atinski smog a sve to uz skromni badzet-zima je pravo vreme da posetite ovaj istorijski grad .


BAJKOVITI KOPENHAGEN
Ukoliko zelite bajkovitu zimu, tesko cete naci mesto lepse od doma Hansa Kristijana Andersena. Obidjite statuu Male Sirene pa svratite u neki od gradskih barova ili u samom srcu grad zabavni park iz 19 veka Tivoli posebno ukrasen i romantican tokom Bozicnih preznika I popijte solju toplog glogg-a ( kuvano crveno vino )

PRIJATNA ZIMA ANDALUZIJE
Delovi Andaluzije nalaze se juznije od severne africke obale, tako da je tamo i zimi prijatno. Pritom, zimi su guzve manje, pa mozete obici sve turisticke punktove a hrana I pice su jednako dobri i van sezone. Ako se uzelite zimskih sportova,produzite do Sierra Nevade u Granadi.

ZAVODLJIVA VENECIJA

Zavodljiva Venecija jos je neobicnija pokrivena snegom. U februaru se u Venecija odrzava maskenbal,pa u tom period budite spremni na guzve i skup smestaj ali i za jedinstveno iskustvo u ovom romanticnom gradu.

VAMPIRSKA TRANSILVANIJA
Drakulu ne bi bilo u redu posetiti leti. Tragovima najpoznatijeg vampira najbolje je krenuti kada je nebo srebrnkastosivo, stabla ogoljena, a zemlja prekrivena snegom.Brasov i Sigisoara su dva predivna srednjovekovna grada koja se povezuju sa pricom o poznatom Drakuli. Mada postoje sumnje da je on ikada i postojao i ziveo u svom takozvanom dvorcu. Napomena da Bram Stoker-autor price o Drakuli ,nikada nije ni posetio Rumunija,pa ne ocekujte ikakve slicnosti sa knjigom i filmom o Drakuli.

KLIZANJE U BUDIMPESTI
Ljubitelji klizanja ludo ce se provesti na otvorenom klizalistu u parku Varosligeti. Bude li vam nakon toga hladno, opustite se u nekoj od termalnih kupki po kojima je Budimpesta poznata. Uvece mozete popiti pice u nekom od barova koji su smesteni u starim napustenim zgradama.

JEFTINO SKIJANJE U SLOVACKOJ
Slovacka nudi skijanje po povoljnim cenama, a Jasna je jedno od najboljih turistickih naselja. Ovde cete naici na vrhunske staze,ukusnu hranu,odlicnu uslugu a sve to uz srdacnu uslugu i osmeh domacina koji cesto nedostaju u vecim poznatijim Alpskim centrima.