Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • Cleveland-Beograd $1175
 • Phoenix-Beograd $1175
 • Seattle-Beograd $1175
 • San Francisco-Beograd $1175
 • Las Vegas-Beograd $1175


 • Valid for departures from 11may-4aug or 25aug-1sep 2018
  Some dates are already sold out.
  U cenu uracunate sve aerodromske taxe
  Avio kompanija zadrzava pravo da promeni cene bez najave

More details >>

Axioma Travel news

SAVETI ZA PUTOVANJE BEZ STRESA

Procitajte nekoliko jednostavnih saveta pomocu kojih ce vam putovanje proteci sa sto manje nerviranja i stresa...
Priprema i planiranje
Za svakog clana porodice napravite spisak stvari koje treba da spakujete: odecu, materijal za citanje, kozmetiku, hranu. Kada jednom napravite ovakvu listu, dobro ce vam doci kao podsetnik za sva naredna putovanja, a vremenom mozete da je azurirate.Spakujte se vece pre putovanja i pokusajte da ne preterate sa stvarima.
Sprej za alergiju i najbitnije lekove drzite u rucnom prtljagu, kako biste mogli do njih brzo da dodjete ukoliko vam zatrebaju.
Dobro se odmorite vece pre putovanja. Proverite dan ranije i kakvo vas vreme ocekuje kako na samoj destinaciji tako i u mestu polaska kako biste se pripremili za eventualna kasnjenja.
Ukoliko putujete kolima, ne zaboravite da nekoliko dana pre putovanja prekontrolisete svoj automobil, a ukoliko putujete avionom, informisite se pre pakovanja o pravilima koja se ticu dozvoljene tezine prtljaga. Potrudite se da na aerodrom stignete dovoljno ranije-za medjunarodne letove barem 3h.
Dobra priprema putovanja ce vam sigurno umanjiti stres.Umor na putu
Kako biste izbegli umor na putu, trudite se da unosite dovoljno tecnosti i uzdrzite se od previse kofeina i alkohola. Ponesite sa sobom zdrave grickalice poput orasastih plodova i svezeg ili susenog voca. To su sjajni izvori energije, sa vlaknima, proteinima, vitaminima i mineralima koji ce vam pomoci da sacuvate energiju.
Tokom putovanja vodite racuna o cirkulaciji, bez obzira da li ste u automobilu, avionu, vozu ili autobusu. Kada god ste u mogucnosti, ustanite i protegnite se, napravite par koraka ili se samo istegnite u svom sedistu: ispruzite ruke iznad glave, nagnite se u struku na jednu pa na drugu stranu i protegnite noge.
Cuvajte zdravlje
Pre putovanja i dolaska u kontakt sa mnostvom ljudi, pojacajte imunitet uz pomoc suplemenata koje vam lekar preporuci. Vodite racuna i da tokom putovanja budete adekvatno obuceni.
Ukoliko patite od mucnina prilikom putovanja, ne zaboravite da popijete lek pre leta ili voznje.
Suv, recikliran vazduh u kolima, autobusu, vozu ili avionu moze pogorsati stanje ljudima koji pate od alergija. Odrzavajte sinuse vlaznim i zastite se od alergena koriscenjem sprejeva za nos sa morskom vodom (fizioloskim rastvorom).
Putovanje sa decom
Ukoliko putujete sa decom, ukljucite ih u pripreme za put,ako su dovoljno veliki. Neka vam pomognu u pravljenju liste stvari koje zele da ponesu na put za razonodu (knjige, muzika, igrice, karte). Pobrinite se da shvate sta ce putovanje sve obuhvatiti i sta da ocekuju.
Obucite decu udobno i slojevito i ohrabrujte ih da prave pauze, odu do toaleta ili samo da se protegnu. Kao alternativu, razmotrite putovanje nocu kako bi deca prespavala put.
Najvaznije je da se potrudite da ostanete mirni i da budete fleksibilni. Odmor i putovanje treba da vam donesu uzivanje, kako u samom putu tako i u ljubavi i drustvu drugih.