Axioma Travel home page

Reservation request form

* to sign up for e-Special Fares newsletter,
please allowe pop-up windows to launch
after Sending Reservation form.

* all fields are required

CAPTCHA Image
Submit Reset

Check status of a flight

Submit

Accesing your online travel itinerary


Entering your reservation number


You will find your reservation number on your ticket or on the confirmation provided by your agent. It is sometimes referred to as "PNR" or "Record Locator". If you do not have your reservation number, please contact your Axioma Travel agent.

The reservation number is a 6 digit alphanumeric code, ie. it contains letters and number. You will only need to enter these 6 digits and never any codes that follow or precede it.

It does not make a difference for Checkmytrip whether you enter it in or lower case.

Entering your name


Your last name needs to be entered exactly as it appears in reservation. Do not enter your first name or other information in this field.

SIXT Rent-A-Car

Rent A Car

Current specials

 • Cleveland-Beograd $1175
 • Phoenix-Beograd $1175
 • Seattle-Beograd $1175
 • San Francisco-Beograd $1175
 • Las Vegas-Beograd $1175


 • Valid for departures from 11may-4aug or 25aug-1sep 2018
  Some dates are already sold out.
  U cenu uracunate sve aerodromske taxe
  Avio kompanija zadrzava pravo da promeni cene bez najave

More details >>

Axioma Travel news

Gde otici na nezaboravni odmor u oktobru?

Mnogi biraju bas ovaj mesec za svoj odmor, a to je i razumljivo kad se sve prednosti uzmu u obzir...

Ukoliko jos uvek niste stigli da odete na godisnji odmor, a pritom niste sasvim sigurni gde biste isli jer je leto skoro na zavrsetku, postoje dve destinacije s kojima nema greske jer su upravo u ovom periodu najbolje i najlepse za odmor i relaksaciju.
Odlaskom na odmor u ovom mesecu svakako cete ustedeti novac s obzirom da ne idete u sred sezone, a pored toga moci cete da se odmarate okruzeni mnogo manjim brojem ljudi tako da je ovo zapravo idealno vreme za odlazak na putovanje.
Mnogi kazu da je i voda na moru najprijatnija tokom septembra, a ako na to dodate praznu plazu gde se nalazite u drustvu svoje voljene osobe, vas odmor postaje idealan.
Pored brojnih popusta za odmaralista i avio kompanije nude povoljne karte, tako da ukoliko ste u prilici da otputujete,sada je pravi momenat.
Za vas smo izabrali dva dela sveta koji nude unikatan i nezaboravan odmor.

Garachico-Tenerife,Spanija

Kanarska Ostrva-Spanija, koja vec godinama prati glas kao jedne od najlepsih i najinteresantnijih destinacija za mlade, kao i sve ljude zeljne avanture, dobrog provoda i jedinstvenih uspomena. Pred vama je opcija da posetite: La Gomeru, Minorku, Formenteru, Lanzarote, La Palmu, Gran Kanariju, Majorku, Tenerife, a tu je i kraljica zurki i ludog provoda Ibica.

Drugi set destinacija je mozda bolje poznat jer se radi upravo o cuvenim i jos uvek nedovoljno istrazenim Grckim ostvrima. Bilo da se opredelite za neko ostrvo u Jonskom, Egejskom ili Mediteranskom moru, sigurni smo da se necete pokajati, jer pored netaknute prirode na mnogim ostrvima prisutno je i cuveno grcko gostoprimstvo. Neke od ideja koje treba uzeti u obzir za idealan boravak: Santorini, Lefkada, Krf, Rodos, Krit...

Ako ste zainteresovani za neku od navedenih destinacija ili imate ideju gde biste voleli da provedete septembar,javite nam se i bice nam zadovoljstvo da vam pomognemo u rezervisanju vase sledece destinacije.Nasi agenti vam uvek stoje na raspolaganju.Axioma Travel 1800 929 4662